Webinar overzicht Hulp nodig
108 keer bekeken

Beleggen als een PRO

In 2018 is de populariteit van beleggen gestegen. Volgens onderzoeksbureau ‘Kantar TNS’ beleggen in 2018 meer dan 1,5 miljoen huishoudens, 150.000 meer dan in 2017. Door de economische hoogconjunctuur maken bedrijven recordwinsten.
Tegelijkertijd is de spaarrente al geruime tijd laag, waardoor beleggen een interessant alternatief is. Ondanks de goede omstandigheden zijn de aandelenkoersen gedaald. Hoe stelt u een beleggingsportefeuille samen die bestand is tegen grote koersdalingen en op termijn toch goed rendeert?
In het webinar leggen wij uit hoe professionele beleggers zulke beslissingen nemen. Wat vinden zij belangrijk, waar houden zij rekening mee en hoe stellen ze hun beleggingsportefeuille samen.

Onderwerpen:
• Hoe bouwen professionele beleggers hun portefeuille op
Voorwaarden voor een goede beleggingsportefeuille
• Zelf beleggen of uitbesteden
• Hoe kiest u de juiste beleggingstitel
• Hoe belegt Care IS vermogensbeheer

Tijdens het Webinar is er voldoende ruimte om vragen te stellen. 

Wie is Care IS vermogensbeheer?
Care IS vermogensbeheer is een professionele vermogensbeheerder uit Volendam. In de beleggersfilosofie van Care IS vormt vermogensbehoud de basis voor vermogensgroei. Klanten waarderen onze heldere beleggingsstrategie en persoonlijke benadering, waardoor Care IS inmiddels meer dan 250 miljoen euro beheert. Care IS vermogensbeheer is vanaf 2013 t/m 2018 ieder jaar door IEX media verkozen tot Beste Keuze Vermogensbeheerder van Nederland.

donderdag

24

januari 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.