Terug Hulp nodig

Hybride onderwijs, hoe dan?!

Hybride onderwijs, hoe dan?!

Scholen kiezen steeds vaker voor onderwijs waar leren en werken samenkomen. Hybride onderwijs waar theorie, vaardigheden en werken in authentieke beroepssituaties verbonden zijn.

Hoe begeleid je studenten binnen deze vorm van onderwijs? Wat vraagt dit van docenten? Wat betekent dat voor de didactiek? En hoe kies en ontwerp je opdrachten die het leren van studenten binnen hybride onderwijs ondersteunen?  

Martijn van Schaik (Centrum Top Techniek) is als practor verbonden aan het practoraat Hybride onderwijs. Hij promoveerde op de vraag hoe je het leren van theorie aan de hand van praktische opdachten begeleidt.

Binnen het Centrum voor Top Techniek onderzoekt hij samen met docenten hoe je hybride onderwijs kunt vormgeven in een samenwerking van voortgezet onderwijs, mbo, bedrijfsopleidingen en het bedrijfsleven.

Onderwerpen
Tijdens dit webinar deelt Martijn wetenschappelijke inzichten en praktijkervaringen rondom Hybride onderwijs. In het bijzonder gaat hij in op vraagstukken rondom curriculumontwikkeling, didactisch handelen van docenten en het leren van studenten.

Voor wie
Zowel voor docenten en praktijkbegeleiders als voor mensen die betrokken zijn bij onderwijs- en beleidsontwikkeling biedt dit webinar belangrijke inzichten. 

Hoe werkt het?
Heel simpel. U kijkt op een PC of tablet live mee vanaf uw eigen (werk)plek. Vooraf en tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de sprekers. U hoeft zich alleen te registreren via deze aanmeldlink. Na het aanmaken van een account ontvangt u een link waarmee u de uitzending kan bekijken. Deelname is gratis.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 9 november, 12.00-12.45 uur.
Locatie: online  

Aanmelden: u kunt zich aanmelden via de knop 'aanmelden voor dit webinar'.
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Meer informatie: neem contact op via info@ecbo.nl.

vrijdag

9

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.