Terug Hulp nodig
260 keer bekeken

Aan de slag met Cito Kijk- en luistertoetsen in Woots

Aan de slag met Cito Kijk- en luistertoetsen in Woots

Voor het trainen van kijk- en luistervaardigheid en het afnemen van het schoolexamen 2020 kun je nu gebruiken maken van de Cito Kijk- en luistertoetsen in Woots. In dit webinar op 16 april laten we je graag zien hoe je met het platform werkt. Wat is er nodig voor de inrichting van platform, hoe zet je toetsen klaar en hoe geef je leerlingen toegang. Heel veel praktische tips komen voorbij en we laten het ook stap voor stap zien in een aantal demo's. Via de chat zitten we klaar om vragen te beantwoorden.

Engels, Frans, Duits, Spaans en nu ook Nederlands beschikbaar
Via het nieuwe online toetsplatform Woots kun je gebruik maken van de Cito Kijk- en luistertoetsen. Daarmee heb je het hele jaar door toegang tot toetsmateriaal, ook voor niet-examenkandidaten. Je treft er schoolexamens (SE) aan voor de moderne vreemde talen Engels, Duits, Frans en Spaans voor alle niveaus. Naast deze volledige Kijk- en luistertoetsen vind je ook kleinere toetsen, met materiaal van 2015 tot nu. Voor scholen die nog geen licenties hebben aangeschaft, hebben we een gratis proeflicentie beschikbaar met materiaal van 2018. Ook voor Nederlands zijn er inmiddels mogelijkheden om met Woots aan de slag te gaan. Je kan gebruik maken van een gratis proeflicentie met materiaal van 2018 en dit gebruiken tot de zomervakantie.

Webinar op 16 april
Wil jij weten hoe het toetsplatform werkt? Neem dan deel aan dit gratis webinar op donderdag 16 april 2020 van 15.30 tot 16.30 uur. 

Doe mee en tip ook je collega‚Äôs en taaldocenten in je netwerk! Heb je nu al vragen? Dien ze vooraf alvast in, zodat we daar tijdens het webinar op in kunnen gaan.   

 

donderdag

16

april 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.