Terug Hulp nodig
603 keer bekeken

Volgen met het Cito LVS: nu en straks

Praktische tips over volgen nu en de met de nieuwe generatie LVS
Volgen met het Cito LVS: nu en straks

Binnen twee maanden tijd regelden jullie het onderwijs op afstand én starten jullie weer op op school. Een veilige omgeving voor de groep en elk kind scheppen heeft nu je eerste aandacht. Als dat goed zit, wil je ook weten waar ze staan in hun ontwikkeling. Dan komen de LVS-afnames in zicht. Het volgen van je leerlingen gaat in juni of september nog via de 3e generatie LVS toetsen. Misschien had je het al een keer gehoord. Het afgelopen jaar hebben wij samen met vele leerkrachten en ib'ers gekeken naar waar een volgende generatie leerlingvolgsysteem aan moet voldoen. Met deze inzichten zijn we aan de slag gegaan. Met resultaat! We kunnen je alvast vertellen dat de nieuwe generatie verrassend vernieuwend is, maar dat je ook op de vertrouwde kwaliteit van Cito kunt rekenen. Met onze nieuwe generatie leggen we de focus op groei.

Behoefte aan wat praktische tips over de LVS afname in juni of september? Nieuwsgierig naar alle vernieuwingen in het nieuwe leerlingvolgsysteem van Cito? Schrijf je dan in voor het (gratis) webinar op 8 juni 2020 om 16.00 uur. Tijdens dit webinar vertellen we je alles over:

- Het volgen in deze tijd: praktische tips en normering in september.
- De opzet van het nieuwe Cito LVS. Jouw LVS, jij kiest!
- De nieuwe rapportage legt de focus op groei.
- Alle verbeteringen aan de hand van jullie wensen. Met onder andere: een minder talige rekentoets, extra audio-ondersteuning en de kortere, adaptieve basistoets met verdiepende instrumenten.

Je kunt al je vragen tijdens de webinar stellen of van te voren indienen, zodat we er tijdens de webinar op in kunnen gaan.

Ben je er niet zeker van of je de webinar live kan bekijken? Schrijf je toch in. Je ontvangt van ons na de uitzending de link om het webinar terug te kijken.

maandag

8

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.