Terug Hulp nodig
138 keer bekeken

Jaarlijkse Coface Country Risk Conference

Ben jij geïnteresseerd in economische trends? Schrijf je dan nu in voor de jaarlijkse Country Risk Conference van Coface.  

Tijdens de Coface Country Risk Conference brengen wij jaarlijks kennis- en inzichten binnen de wereldeconomie samen. Je wordt geïnspireerd door verschillende experts met financiële, politieke- en economische achtergronden. In de loop van de avond wordt er gedebatteerd over kwesties die de mondiale economie en geopolitieke stand bepalen, evenals over de grootste uitdagingen voor de wereld van morgen.  

Het is onze ambitie om economische expertise beschikbaar te stellen voor bedrijven, zodat deze beter in staat zijn om (krediet-)risico’s te beheersen op hun binnenlandse- en internationale markten als onderdeel van hun dagelijkse handelsactiviteiten.  

Laat je inspireren door verschillende sprekers tijdens de Coface Country Risk Conference. Het event start om 20:00 uur met een muzikaal optreden van Trijntje Oosterhuis. Het inhoudelijke programma start om 20:30 uur.

Meld je aan via de aanmeld knop en ontvang een persoonlijke link om de jaarlijkse Coface Country Risk Conference live te volgen.

donderdag

19

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.