Terug Hulp nodig

De best passende zorgverzekering

De best passende zorgverzekering

Een passende zorgverzekering kiezen is best ingewikkeld. U heeft een flink aantal persoonlijke afwegingen te maken en verkeerde keuzes kunnen u uiteindelijk duizenden euro’s kosten. Het webinar De best passende zorgverzekering van de Consumentenbond legt uit waar u op moet letten.

Er zijn vele vragen die u uzelf kunt stellen. Een greep uit de keuzes die u als consument moet maken: wil ik vrije artsenkeuze en welke type polis kies ik dan? Hoe bepaal ik de hoogte van mijn eigen risico? Heb ik een tandartsverzekering nodig en waar let ik op bij die keuze? Wil ik een aanvullende zorgverzekering, hoe kies ik die én heb ik het eigenlijk wel nodig? Is een budgetpolis wel of geen goed idee?

Ramona de Jong, expert zorgverzekeringen bij de Consumentenbond en Sandra de Jong, woordvoerder gezondheidszorg van de Consumentenbond nemen stapsgewijs door welke keuzes u dient te maken om de best passende zorgverzekering voor uw situatie te vinden. Daarnaast wijzen zij op de addertjes onder het gras en de eventuele voor- en nadelen van uw keuzes.

Leden van de Consumentenbond, Community-deelnemers en lezers van de ZorgAlert kunnen zich gratis voor dit webinar aanmelden. Het webinar is te volgen via tablet of pc en duurt ongeveer 45 minuten. Via de chat kunt u live uw vragen voorleggen aan de presentatoren. Dit webinar biedt helaas geen ruimte om diep in te gaan op persoonlijke casussen.

woensdag

16

december 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.