Gratis webinars in tijden van corona

Vanwege de sterke verspreiding van het coronavirus bieden wij tot 28 april elke dag 2 gratis webinars via ons webinarplatform aan. Bedrijven die te kampen hebben met afgelaste evenementen, bijeenkomsten of cursussen kunnen hun doelgroep op deze manier nog steeds bereiken.

Verbinden op afstand

De impact van het coronavirus wordt met de dag groter. Werknemers werken uit voorzorg thuis en reisplannen worden uitgesteld. Als organisator is het daarom moeilijk in te schatten wat de bezoekersaantallen de komende tijd zullen zijn. De kans is groot dat er sprake is van no-shows of annuleringen.

In deze onzekere tijden willen ondernemers hun boodschap toch blijven delen. In navolging van wereldwijde tech-aanbieders zoals Cisco en Zoom heeft CEO Marthijn Pieters besloten om gratis proefuitzendingen beschikbaar te stellen aan zoveel mogelijk bedrijven. Alle werknemers, evenementbezoekers of cursisten kunnen op deze manier alsnog deelnemen. Veilig vanuit huis, maar met hetzelfde gemak als face-to-face communicatie. Zo blijven bedrijven verbonden met hun doelgroep en dragen wij bij aan de volksgezondheid.

Over webinars

Webinars zijn interactieve uitzendingen via het internet waaraan kijkers live en on demand kunnen deelnemen. De uitzendingen worden door bedrijven vooral ingezet met het oog op leadgeneratie, bedrijfscommunicatie en e-learning. Online Seminar organiseert sinds 2009 webinars vanuit studio’s in Amsterdam en Brussel.

Actievoorwaarden

Door de extreme hoeveelheid aanvragen en onze beperkte studiocapaciteit in Amsterdam, Hilversum en Brussel hebben wij onze actievoorwaarden deze week aangepast. 

Het gebruik van de webinar software, het Online Seminar-platform, is elke dag op 2 tijdstippen gratis voor partijen zonder overeenkomst, licentie of strippenkaart van OnlineSeminar BV of haar dochterbedrijven. Studio- en apparatuurhuur en eventueel projectmanagement zullen wel in rekening gebracht worden.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de proefwebinars:

  - De 2 gratis uitzendingen vinden plaats tussen 09.00 en 10.00 u., en 14.00 en 15.00 u.
  - Maximaal 250 gebruikers per webinar.
  - Maximaal 2 uitzendingen per organisatie.
  - De actie is beschikbaar in de volgende regio’s: EMEA en USA.
  - De actie is alleen van toepassing op nieuwe cliënten.
  - Na afloop van de actieperiode zijn de reguliere prijzen van toepassing.

Organisaties die gebruik maken van de gratis proefuitzendingen kunnen na afloop van de proefperiode voordelig overstappen op een licentie van OnlineSeminar. Hiervoor is een korting van 15% van toepassing met kortingscode #2020OLS15WECARE.

Deze actie loopt tot 28 april 2020. Online Seminar behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden organisaties uit te sluiten van deze actie.

Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met de service desk in Amsterdam via service@onlineseminar.nl.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Marthijn Pieters
020-8457405
marthijn.pieters@onlineseminar.nl


Succesverhalen

Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


Succesverhalen

Hoe we samen ambities waarmaken, hindernissen overkomen en resultaat boeken.


Audi

Medewerkers effectief informeren met webinars

Het Juridisch Loket

Slim opleiden via webinars

UMC Utrecht

Webinars als bron van medische info

UWV

Een baan vinden met hulp van webinars