Terug Hulp nodig

Wwft Kantoorbeleid

Wwft Kantoorbeleid

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (de Wwft) bepaalt dat hierover kantoorbeleid moet worden opgesteld. Waarmee moet u rekening houden?  

In dit webinar gaat de docent in op de elementen die onderdeel moeten uitmaken van uw Wwft-beleid. Dat doet zij aan de hand van voorbeelden. U krijgt praktische handvatten waarmee u uw kantoorbeleid concreet kunt invullen of na kunt gaan of uw beleid aan de Wwft-vereisten voldoet.   De docent besteedt ook aandacht aan het verschil tussen het wettelijk verplichte verscherpte cliëntenonderzoek en het op een concrete aanleiding uit te voeren aanvullende onderzoek. U bent namelijk verplicht om in uw beleid aan te geven wanneer verscherpt cliëntenonderzoek moet worden toegepast en hoe dat onderzoek er concreet uitziet. En wat doet u extra bij verscherpt cliëntenonderzoek?   Na afloop van dit webinar bent u in staat concreet kantoorbeleid op te stellen dat voldoet aan de Wwft.

Thema's die onder meer aan bod komen:

- gronden voor vereenvoudigd cliëntenonderzoek
- normaal cliëntenonderzoek
verscherpt cliëntenonderzoek invulling van verscherpt cliëntonderzoek

 

Docent: Mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers, kandidaat-notaris De Brauw Blackstone Westbroek, universitair docent notarieel recht Rijksuniversiteit Groningen en fellow Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit

Punten: 2 PO-punten

Prijs: € 140,-

LET OP: Zodra u op de rode knop ‘Aanmelden voor dit webinar’ of ‘Bekijk dit webinar’ klikt, schrijft u zich in en zult u voor het webinar een factuur ontvangen (tenzij u deelnemer bent aan het Altijd scherp abonnement, of het webinar binnen uw webinarbundel valt)

donderdag

29

september 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.