Terug Hulp nodig

Content Marketing - Patrick Petersen

Content Marketing - Patrick Petersen

Hoe blijf je met je merk binden en boeien?

Content Marketing is de meest besproken marketingtacktiek van dit moment. Patrick Petersen, auteur van het Handboek Online Marketing, gaat aan de hand van cases, voorbeelden en cijfers onderstrepen waarom Contentmarketing zo cruciaal is en hoe jij het kan inzetten voor jouw business.

Patrick Petersen is auteur, docent en spreker -sinds 1997- op gebied van online marketing, online strategie, social media marketing, contentstrategie en mobile marketing. 

Dit is een trial lecture in het kader van de Crowdale course Content Marketing die 15 april bij Crowdale.com van start gaat. Deze online course bestaat uit een serie van 4x live webinars, boeken en assignments om je eigen contentmarketing strategie uit te werken. in een afsluitende workshop op 27 mei bij Seats2Meet ontmoet je elkaar en ga je onder leiding van Patrick aan het werk om de slag naar jouw eigen praktijk concreet te maken.

maandag

18

maart 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.

Op 18 maart 2013 werd het webinar ‘Content Marketing’ georganiseerd door Crowdale. Patrick Petersen presenteert ruim een uur lang. Hij is de auteur van het Handboek Online Marketing en hij praat over het belang van Content Marketing, aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.   

Gedurende dit interactieve online seminar is er genoeg ruimte voor het publiek om vragen te stellen. Zo wordt er bijvoorbeeld door een deelnemer gevraagd in hoeverre Content Marketing objectief meetbaar is. Dhr. Petersen legt uit welke tools en programma’s van pas kunnen komen bij het meten van het aantal mensen binnen de doelgroep dat bereikt wordt.     

Na een korte introductie steekt Patrick Petersen van wal met een uitleg over wat Content Marketing precies is. Vervolgens vertelt hij waarom Content Marketing nu zo belangrijk is in de huidige markt. Daarna worden er een aantal voorbeelden behandeld in het webinar, zoals het geval van ‘Schorem en Barbier’. Na een aantal praktische tips te hebben gegeven, wordt het webinar vervolgd met een uitleg over Crowdale.com in het algemeen, en de cursus ‘Content Marketing’ in het bijzonder. Het webinar wordt afgesloten door middel van een prijsvraag en een enquête.