Terug Hulp nodig
Organisatieontwikkeling: wat gebeurt er nou eigenlijk écht? Een gesprek met Prof. dr. Thijs Homan31 oktober 201720.00 tot 21.30 uur Thijs Homan is bedrijfskundige en hoogleraar Implementation and Change Management bij de Open...
458 keer bekeken

Organisatieontwikkeling: wat gebeurt er nou eigenlijk écht?

Organisatieontwikkeling: wat gebeurt er nou eigenlijk écht?

Een gesprek met Prof. dr. Thijs Homan

31 oktober 2017
20.00 tot 21.30 uur

 

Thijs Homan is bedrijfskundige en hoogleraar Implementation and Change Management bij de Open Universiteit, zelfstandig adviseur en trainer. Homan is altijd bezig te onderzoeken hoe verandering zich werkelijk voltrekt in de alledaagse praktijk van organisaties. Hoe komt ontwikkeling tot stand en vooral hoe ook niet. Los van modellen en ideaalbeelden. Homan biedt een uniek perspectief, boeiend en interessant voor iedereen die de ambitie heeft organisaties in beweging te brengen.

Zijn boek ‘Het et-cetera principe’ (2013) biedt een nieuw perspectief op organisatie ontwikkeling. In het webinar aandacht voor dit perspectief, in het licht van Nieuw Organiseren. In oktober van dit jaar wordt zijn nieuwste boek verwacht met de titel “In control?, reflecties op de beheerskramp in en om organisaties”. In weerwil van positieve verhalen over toekomsten vol inspiratie, vertrouwen en zelfsturing geeft dit boek een kritische reflectie op de veelal eenzijdige betogen over de bureaucratische meetpraktijk. Wat is er uit onderzoek bekend? En wat betekent dat voor je eigen pionierspraktijk? Over deze vragen en andere vragen die je live tijdens het webinar aan hem kan stellen, gaat Thijs Homan zich buigen, begeleid door Jan Smit.

Jan Smit van Broosz, heeft vaak de rol van organisatieadviseur, moderator en facilitator van leerprocessen rondom Nieuw (Rijnlands) Organiseren, Nieuw Verantwoorden en Large Group Interventions. Hij is mede-initiatiefnemer van de Broosz Community of Practice Nieuw Organiseren. Een leernetwerk van pioniers uit verschillende sectoren die met veranderprocessen bezig zijn. In het kader van dit initiatief wordt het webinar georganiseerd met als doel theorie en praktijkkennis rondom veranderprocessen verder te verdiepen.

 

Broosz nodigt je graag uit voor dit webinar op 31 oktober om 20:00 en wenst je alvast veel kijkplezier!

dinsdag

31

oktober 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.