Terug Hulp nodig
Monitor Seniorvriendelijke Gemeenten Hoe seniorvriendelijk is uw gemeente? Volgens senioren in Nederland kunnen er nog veel zaken worden verbeterd op het gebied van o.a. huisvesting, openbaar vervoer, inform...
115 keer bekeken

Monitor Seniorvriendelijke Gemeenten

Monitor Seniorvriendelijke Gemeenten

Hoe seniorvriendelijk is uw gemeente? Volgens senioren in Nederland kunnen er nog veel zaken worden verbeterd op het gebied van o.a. huisvesting, openbaar vervoer, informatievoorziening en het luisteren naar senioren. Dit zijn enkele uitkomsten van een grootschalig onderzoek dat het bureau Motivaction heeft uitgevoerd onder ruim 2.500 Nederlanders van 55 jaar en ouder.  Zoals we allemaal weten, is de markt voor wonen, welzijn en zorg voor senioren aan grote veranderingen onderhevig door wet- en regelgeving en door maatschappelijke ontwikkelingen die elkaar in een snel tempo opvolgen. Dit betekent voor een gemeente en haar samenwerkingspartners (zoals woningcorporaties, welzijnsinstellingen, verzorgingstehuizen, beleggers, et cetera) een grote opgave om senioren prettig oud te kunnen laten worden.

Pieter Paul Verheggen (directeur Motivaction) en seniorenexpert Ronald Provoost zullen dit webinar verzorgen. Het webinar is vooral bedoeld voor beleidsmakers van gemeenten, die zich op ouderen richten. Tijdens de uitzending kunt u ook actief meediscussiëren en vragen stellen aan Pieter Paul. Hij zal tijdens het webinar ook aan de tand worden gevoeld door seniorenexpert Ronald Provoost.

dinsdag

31

oktober 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.