Terug Hulp nodig
Stadskompas Gemeente Beverwijk Onze samenleving verandert voortdurend. Maar hoe gaan wij met deze veranderingen om en kunnen wij onze toekomst (bij)sturen? Wat willen we eigenlijk voor Beverwijk e...
120 keer bekeken

Stadskompas Gemeente Beverwijk

Uw toekomst in Beverwijk en Wijk aan Zee
Stadskompas Gemeente Beverwijk

Onze samenleving verandert voortdurend. Maar hoe gaan wij met deze veranderingen om en kunnen wij onze toekomst (bij)sturen? Wat willen we eigenlijk voor Beverwijk en Wijk aan Zee? Hoe wilt u hier straks wonen of werken? Zijn er straks voldoende scholen en de juiste opleidingen voor jongeren en hoe zit het met de sportmogelijkheden of de zorgvoorzieningen? Onze toekomst hangt voor een groot deel af van de keuzes die we nu voor onze stad maken. 

 

Ik nodig u uit om met mij in gesprek te gaan over onze toekomst.

Wat: Webinar Stadskompas Beverwijk en Wijk aan Zee in 2040

Op: Dinsdag 23 januari van 20.00 tot 21.00 uur

Wie: Elke Beverwijker en Wijk aan Zee’er; inwoner, ondernemer, werker, sporter, scholier, student, muzikant, kunstenaar, ...

Waar: Vanuit huis, achter uw eigen computer

 

Het afgelopen jaar is gewerkt aan een visie voor onze stad: een Stadskompas met een brede kijk op de trends en ontwikkelingen die ons raken en vier mogelijke toekomstrichtingen. Dit Stadskompas 2040 voor Beverwijk en Wijk aan Zee geeft geen uitgestippelde paden, maar biedt wel houvast om een koers te bepalen. Voor een passende koers is ook uw inbreng van belang. De stellingen waar ik dinsdag graag met u over wil praten zijn:

1. Wijk aan Zee is in 2040 een toeristische “hotspot”.

2. Woonparadijs Beverwijk, de stad waar iedereen in 2040 wil wonen!

3. In 2040 is er een TU Beverwijk voor TZM (Techniek, Zorg en Maak)!

Kijk voor meer informatie over de stellingen op www.beverwijk.nl/stadsvisie. Het Stadskompas vindt u onderaan op de website bij ‘downloads’.

 

Praat u mee? Graag tot 23 januari.  

Met vriendelijke groet,

Tim De Rudder,

Projectwethouder Stadsvisie Beverwijk

 

dinsdag

23

januari 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.