Webinar overzicht Hulp nodig
28 keer bekeken

Blockchain: Introduction

Olivier Rikken daagt jou uit om samen een werkende dApp te bouwen
Blockchain:  Introduction

Blockchain is een van de meest hotte tech topics van dit moment, maar wat is het, hoe werkt het en wat voor verschillende soorten kun je onderkennen? Wat kan je er mee en wanneer heeft het nu echt een meerwaarde?

Dit en meer zal aan bod komen tijdens dit webinar. Daarnaast zal er tijdens het webinar een prijsvraag worden gepresenteerd. De beste drie inzendingen zullen worden uitgenodigd om samen met Olivier Rikken en een van de lead engineers van AXVECO twee dagen een crash course smart contracts en decentralized app development te volgen waarbij we met zijn allen zullen werken om binnen deze twee dagen een werkende dApp te zullen opleveren!

Over de spreker Olivier studeerde in 2005 af als ingenieur in Technische Bestuurskunde aan de TU Delft op het onderwerp discrete simulatie modellen ter ondersteuning van continue proces verbetering en heeft zijn Executive MBA aan Nyenrode/Kellogg/Stellenbosch gedaan.  Gedurende zijn carrière heeft hij in verschillende industrieën gewerkt van de transport en logistiek tot en men de financiële sector, altijd in rollen verantwoordelijk voor bedrijfsstrategie/procesverbetering aan de ene kant en IT ontwikkeling aan de andere, leidinggevend aan zowel operatie als IT teams.

 CXM

dinsdag

12

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.