Webinar overzicht Hulp nodig
29 keer bekeken

Growth Hacking met Jesse van Doren

Laat de meest beloftevolle ondernemer van Nederland jou vertellen wat er nu echt gebeurt binnen de ICT wereld!
Growth Hacking met Jesse van Doren

Wil je weten hoe het is om voor bedrijven als Google en BMW te werken? Wil je nog meer uit je studie halen door een nieuwe manier van denken toe te passen? Tijdens de webinar op dinsdag 19 juni om 15:00 vertelt tech enthousiasteling Jesse van Doren je er alles over! Hij begon zijn bedrijf op zijn elfde, is nu 21-jaar en heeft inmiddels gewerkt voor meer dan 350 organisaties over de hele wereld. Hij vertelt je alles over ‘Growth Hacking’ en hoe je ‘slimme marketing processen’ kunt toepassen om snelle groei te bewerkstelligen binnen een organisatie.    

Jesse van Doren werd meerdere malen bekroond tot ‘meest beloftevolle ondernemer’ van Nederland. Hij is enthousiast over de toekomst en innovatieve technologie. Tijdens de webinar laat hij je zien hoe hij voor een van zijn klanten, een Tesla leasemaatschappij, in een jaar tijd 800% groei wist te realiseren. Hij geeft je een uniek inkijkje in zijn leven en laat zien hoe je aan de hand van bezoekersgedrag op een website kunt voorspellen hoeveel omzet je komende maand nog gaat maken.  

Jesse werkt voor organisaties uit tal van verschillende sectoren, is enthousiast over de toekomst en adviseert met zijn 21-jaar niet alleen organisaties op board-level niveau, maar houdt ook van aanpakken. Jesse: ‘Veel jongeren weten vaak nog niet voor wat voor organisatie ze willen werken; een corporate of startup. Dit wist ik ook nooit, maar inmiddels werk ik voor bedrijven over de hele wereld, zowel kleine als grote.’
 
Wat leer je middels deze webinar?
Tijdens de webinar vertelt Jesse over zijn ervaringen als ondernemer in het ICT- en tech landschap. Om jou klaar te stomen voor een carrière in de ICT sector zal Jesse verschillende cases behandelen en stil staan bij de belangrijkste ICT-trends en ontwikkelingen. Hij laat je de voordelen zien van het werken in een corporate en het werken in een startup. Zodat jij een goede keuze kunt maken wat het beste bij je past. Werk je zelf aan een leuk IT-concept en wil je weten hoe je dit snel kunt schalen door slimme data-gedreven marketingprocessen toe te passen? Aan het einde van de webinar, deelt Jesse graag zijn ‘growth hacks’ en geeft hij je persoonlijk advies.  

 CXM

dinsdag

19

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.