Terug Hulp nodig
14 keer bekeken

Live met Marktlink over M&A in het MKB

Live met Marktlink over M&A in het MKB

Ben jij een (beginnende) M&A professional en wil jij in gesprek gaan met een partij die 60 deals per jaar afrondt? Marktlink deelt eenmalig haar kennis op het gebied van M&A in het MKB. Tijdens een interactieve sessie met twee van onze professionals krijg jij de kans om jouw kennis op M&A gebied te verbreden. Door middel van stellingen gaan we graag het gesprek met jullie aan én is er volop ruimte voor vragen.


Over Marktlink. 
Marktlink is al ruim 22 jaar specialist in fusies en overnames voor het MKB(+). Marktlink Fusies & Overnames opereert zowel voor kopers als verkopers in de markt, waarvoor het gehele traject van eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris verzorgd wordt. Daarnaast treden wij op als onafhankelijke adviseur voor waardebepalingen, financieringen en bij conflictbemiddeling. Marktlink is hierdoor een van de weinige kantoren die overnametrajecten van A tot Z in eigen huis begeleidt en uitvoert. Marktlink kenmerkt zich door een zeer ondernemende cultuur en werkomgeving, waarbij de nadruk ligt op kansen, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en autonomie.

WIN! Een bezoek aan de International Mergers & Acquisitions Conference in Londen. Wil jij mee naar de International M&A Conference in London? Heb jij een financiële achtergrond, studeer je binnenkort af en wil je op een informele manier kennismaken met Marktlink? Meld je dan aan voor de Talent Day, doe mee aan de Marktlink Case en win kaarten voor het exclusieve event op dinsdag 20 november 2018. Inclusief diner, overnachting en een avondje “clubben” in één van de hot spots van London. Tijdens dit webinar krijg je alvast de eerste tips omtrent de case die we gaan behandelen! 

Meld je nu vast aan voor de M&A Talent Day op 8 november: https://www.werkenbijmarktlink.nl/talent-day/ 


 

Dit Marktlink webinar wordt mogelijk gemaakt door Crowdale

donderdag

27

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.