Terug Hulp nodig
MUNT Webinar | Verduurzaming en houten huizen Sinds het Klimaatverdrag van Parijs uit 2015 gaat er haast geen dag voorbij zonder dat er in het nieuws iets voorbijkomt over klimaatverandering. De noodzaak om de stikst...
306 keer bekeken

MUNT Webinar | Verduurzaming en houten huizen

Sinds het Klimaatverdrag van Parijs uit 2015 gaat er haast geen dag voorbij zonder dat er in het nieuws iets voorbijkomt over klimaatverandering. De noodzaak om de stikstofuitstoot te verminderen heeft op heel veel sectoren invloed. We zien verschillende partijen hun rol opeisen door mee te werken aan het verduurzamen van de maatschappij. Maar welke rol spelen bouwers, geldverstrekkers en hypotheekadviseurs hierin? En welke invloed hebben gemeenten op bouwers en de hypotheekmarkt?

 Tijdens ons Webinar bespreken we de gevolgen van de verduurzamingsslag voor bouwers en daarmee voor de hypotheekmarkt. Ook discussiĆ«ren we over de rol die u als adviseur hierin kan spelen. Daarnaast bespreken we natuurlijk ook hoe wij als MUNT onze rol pakken. Zo kunnen we u tijdens dit Webinar onder andere goed nieuws vertellen over de verruiming van onze acceptatienormen rond houten huizen.

Aan tafel nemen dit Webinar naast de vertrouwde MUNT gezichten van Ellen Hensbergen en Jet Wesseling, ook Jeroen Oversteegen (directeur Nationale Hypotheekbond) en Bob Elzen (algemeen directeur Treetek) plaats. Treetek is een bouwbedrijf dat zich richt op duurzaam en schoon bouwen d.m.v. het realiseren van casco massiefhouten woningen.

 

Het programma zal er als volgt uitzien:

-           Welkomstwoord

-           Ontwikkelingen in de bouw

-           MUNT Houten Huizen

-           Discussie over de rol van de adviseur

-           Vragen en Afsluiting

 

Wij zijn benieuwd naar uw mening en ervaring en gaan tijdens dit interactieve Webinar graag met u in gesprek! We nodigen u dan ook uit om in de chat te reageren en vragen te stellen. We beantwoorden uw vragen zoveel mogelijk live in het Webinar. 

 

Klik op de rode button om u aan te melden voor ons Webinar.

We hopen u te mogen begroeten op donderdag 13 oktober. 

 

Tot dan!  

 

Ellen Hensbergen - Directeur MUNT Hypotheken

Jet Wesseling - Senior Relatiemanager MUNT Hypotheken

Bob Elzen-  Algemeen directeur Treetek

Jeroen Oversteegen -  Directeur Nationale Hypotheekbond

 

 

donderdag

13

oktober 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.