Terug Hulp nodig
Nationaal Salaris Onderzoek 2019 Het Nationaal Salaris Onderzoek 2019 (NSO) geeft belangrijke inzichten op HR-gebied. Welke trends zijn er op het gebied van beloning en hoe ontwikkelt de salariskloof tus...
475 keer bekeken

Nationaal Salaris Onderzoek 2019

Nationaal Salaris Onderzoek 2019

Het Nationaal Salaris Onderzoek 2019 (NSO) geeft belangrijke inzichten op HR-gebied. Welke trends zijn er op het gebied van beloning en hoe ontwikkelt de salariskloof tussen mannen en vrouwen zich? Wat doet de behoefte aan persoonlijkeontwikkeling met de vertrekintenties? En hoe staat het met de inclusiviteit bij Nederlandse organisaties: willen werknemers liever een man of een vrouw als leidinggevende?

In deze uitzending gaan Jan Meijroos en hoogleraar Jaap van Muijen (Nyenrode) in gesprek over deze onderwerpen en behandelen input van kijkers aan de hand van een aantal open vragen, stellingen en polls. Ook zullen zij de belangrijkste resultatenuit NSO 2019 presenteren. Per onderwerp zullen we ook inzoomen op verschillen in leeftijd, branche en opleidingsniveau. De thema's voor dit webinar zijn:

1. Salariskloof tussen mannen en vrouwen

2. Vertrekintenties

3. Inclusiviteit

Wil je het e-book downloaden om het Nationaal Salaris Onderzoek 2019 zelf in te zien? Download deze dan hier: https://www.intermediair.nl/werkgever/p/NSO2019ebook  

 

 

Het Nationaal Salaris Onderzoek is een initiatief van Intermediair en Nyenrode Business Universiteit. Van bijna 44.000 respondenten hebben wij de gegevens kunnen verzamelen en de uitkomsten hiervan geven een objectief en betrouwbaar inzicht in de arbeidsmarkt van dit moment. Aangezien we dit onderzoek nu al voor de 4e keer hebben uitgevoerd, biedt het zeer interessante inzichten door de jaren heen.

donderdag

28

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.