Webinar overzicht Hulp nodig
Corporate Universities door Martijn Rademakers (1/4) Corporate universities - en Academies - hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke opmars gemaakt. Niet in de laatste jaren omdat zich snelle ontwikkelingen voordoen op h...
92 keer bekeken

Corporate Universities door Martijn Rademakers (1/4)

Corporate Universities door Martijn Rademakers (1/4)

Corporate universities - en Academies - hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke opmars gemaakt.
Niet in de laatste jaren omdat zich snelle ontwikkelingen voordoen op het snijvlak van organisatieleren en strategie. De groeiende druk op organisaties om zich voortdurend aan te passen aan een steeds complexere en veranderende omgeving is daar debet aan.

Moderne corporate universities vervullen de rol als strategisch instrument. Zij geven vorm aan organisatieleren voor ondermeer effectieve koerswijzigingen, kennisinnovatie, kostenbeheersing, cultuurverandering en grotere professionele zelfstandigheid van medewerkers.

In dit webinar geeft Dr Martijn Rademakers aan de hand van studies en zijn succesvolle boek ‘Corporate Universities: Aanjagers van de lerende organisatie' inzichten en aanscherpingen over de strategische rol van corporate universities.

Dit webinar is de eerste van vier delen. De serie gaat over de onderwerpen die voor iedere corporate university van belang zijn. Er worden tips, tools en voorbeelden gegeven om de functie van de corporate university te versterken.

dinsdag

1

oktober 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.