Terug Hulp nodig
107 keer bekeken

Terug naar kantoor?

Terug naar kantoor?

Het einde van deze bizarre tijd lijkt in zicht: de besmettingen schieten omlaag, steeds meer landen gaan open, terrassen zitten weer vol en er komen steeds meer versoepelingen aan. Dat betekent ook dat bedrijven zich voorbereiden om terug naar kantoor te gaan. Voor sommigen een heerlijk vooruitzicht terwijl anderen er juist tegenop zien. Er is nog veel onzekerheid en niet alles is duidelijk voor iedereen. Hoe gaat het hybride werken er in het echt uitzien? Gaan we alleen voor vergaderingen naar kantoor of is juist het samenwerken een reden om naar kantoor te gaan? Wie bepaalt dit? En hebben medewerkers hier zelf een stem in?

Tijdens dit webinar praten onze experts je bij over de veranderingen die er aan zitten te komen. Ze vertellen je meer over wat je kan verwachten en hoe je hier mee om kunt gaan. Hierbij kijken ze naar aspecten zoals het inrichten van je kantoorruimtes voor het hybride werken, maar ook hoe je de verbinding met je mensen kunt verbeteren of herstellen. Door bijvoorbeeld alleen al rekening te houden met de verschillende generaties binnen jouw bedrijf.

Wil jij ook meer inzicht in hoe je het beste met de nieuwe situatie om kunt gaan? Schrijf je dan in voor dit webinar en zorg dat ook jouw medewerkers met hybride werken lekker in hun vel blijven zitten.

 

Programma in vogelvlucht

Onder de enthousiasmerende begeleiding van Camiel Notermans gaan we in gesprek over:

·       Hoe kan je als organisatie je voorbereiden op het terug gaan naar kantoor

·       Waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van je kantoorruimte bij hybride werken

·       Hoe organiseer je de verbinding tussen je medewerkers

 

Met wie kun je in gesprek?

-        Anita Koops, Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie

-        Wendel Post, Arbeidshygiënist en Health Officer PMO bij Arbo Unie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Meld je aan via de button rechts op de pagina. 

 

Graag tot 8 juli!

 

Na afloop komt de uitzending ook on-demand beschikbaar. Mocht je niet live kunnen participeren, meld je dan wel graag aan. Je ontvangt dan van ons de terugkijklink, die je ook met andere geïnteresseerden kunt delen.

donderdag

8

juli 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.