Webinar overzicht Hulp nodig
'VERANDEREN ALS AVONTUUR' Geen enkele organisatie staat stil – en dat is maar goed ook! Maar het managen van de veranderprocessen is een kunst op zich. In dit gratis proefcollege voor d...
357 keer bekeken

'VERANDEREN ALS AVONTUUR'

'VERANDEREN ALS AVONTUUR'

Geen enkele organisatie staat stil – en dat is maar goed ook! Maar het managen van de veranderprocessen is een kunst op zich. In dit gratis proefcollege voor de Crowdale course Verandermanagement gaat Jaap Boonstra in op de belangrijkste aspecten die in elk verandertraject terugkomen.

In de online course Verandermanagement ontwikkel je een veranderaanpak voor je eigen organisatie. De course start 7 januari 2014 en bestaat uit 6x live online colleges, 1x on demand college, een online leeromgeving voor extra lesmateriaal en interactie met andere deelnemers, boeken en assignments om tot een eigen aanpak te komen. De kosten voor deze opleiding bedragen €595,-.

Prof.dr. Jaap Boonstra is hoogleraar organisatieverandering bij de Universiteit van Amsterdam en bij Esade Business School in Barcelona. Als onderzoeker en docent is hij verbonden aan Sioo in Utrecht, waar hij tot 2010 tevens rector was. Jaap Boonstra is als onafhankelijk adviseur betrokken bij vernieuwingsprocessen in organisatorische netwerken en begeleidt overheidsbedrijven en bedrijfsorganisaties bij complexe veranderprocessen.

woensdag

16

oktober 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.