Terug Hulp nodig
Arbo Unie | ‘Thuis in (de) stress’ De uitbraak van het coronavirus vraagt op dit moment enorm veel van organisaties en haar medewerkers. Ons aanpassingsvermogen wordt flink op de proef gesteld. Angst en so...
2058 keer bekeken

Arbo Unie | ‘Thuis in (de) stress’

Arbo Unie | ‘Thuis in (de) stress’

De uitbraak van het coronavirus vraagt op dit moment enorm veel van organisaties en haar medewerkers. Ons aanpassingsvermogen wordt flink op de proef gesteld. Angst en somberte liggen op de loer als gevolg van een toename van stress. 

Meer mensen werken vanuit huis en dat betekent niet alleen dat de manier van werken anders is, maar ook de context van werken en de werkplek. Werk en privé lopen wellicht door elkaar heen, wanneer sta je uit en wanneer aan, wat zijn de energiegevers en de energievreters. Werktijden zijn flexibel en het goed in contact blijven met de medewerker(s) is lastig.

In deze tijd van verandering is het belangrijk om met elkaar mee te bewegen. Eigenaarschap en verantwoordelijkheden worden groter, maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers hierin taakvolwassen worden? En hoe organiseer je dat? Bijna elke situatie is te beïnvloeden, maar hoe doe je dat? Hoe krijg je grip op de situatie. 

In het webinar: ‘Thuis in (de) stress’ gaan onze experts in gesprek over hoe je met de huidige situatie en bijbehorende eisen om kunt gaan en ervoor kunt zorgen dat je gebruik maakt van de juiste energiebronnen en dus stress niet omslaat in angsten en somberte.  

 

Het programma

 Onder de enthousiasmerende begeleiding van Camiel Notermans gaan we in gesprek over:

·       Stress in coronatijd

·       Job- en homecrafting, hoe organiseer je de eigen context in de huidige situatie?

·       Hoe ondersteun je de mentale veerkracht en sociale verbinding van medewerkers? 

 

Met wie kun je in gesprek?

-        Prof. dr. Willem van Rhenen, lid Raad van Bestuur Arbo Unie en tevens hoogleraar Engagement &  Productivity aan Nyenrode Business Universiteit.

 -       Jan van den Hoogen, Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie.

Graag tot 16 november!   nb. Na afloop komt de uitzending ook on-demand beschikbaar.  Dus geef je op: ook als je niet live kunt participeren!

maandag

16

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.