Webinar overzicht Hulp nodig
Invloed vergroten! (proefcollege) Het kunnen beïnvloeden van je professionele omgeving is een belangrijke bepaler voor het verloop van je carriere.In dit gratis proefcollege gaat psycholoog Andr...
182 keer bekeken

Invloed vergroten! (proefcollege)

Invloed vergroten! (proefcollege)

Het kunnen beïnvloeden van je professionele omgeving is een belangrijke bepaler voor het verloop van je carriere.
In dit gratis proefcollege gaat psycholoog Andreas Wismeijer in op de vraag hoe je je invloed als mens kan vergroten en hoe je deze kracht kan inzetten.

In de online course Invloed ga je ontdekken waar jouw kracht ligt en hoe je deze optimaal kan inzetten binnen teamverband, organisatieverband en in (het voorkomen van) conflicten.
De course start op 8 april 2014 en bestaat uit 4 x live colleges, een online leeromgeving voor extra lesmateriaal en interactie met andere deelnemers. Ook maak je vooraf aan de course een Big 5 persoonlijkheidsassessment waarop je een uitgebreid individuele rapportage ontvangt. De kosten voor deze opleiding bedragen €595,-.

Andreas Wismeijer is psycholoog en werkt als docent en onderzoeker aan de Universiteit van Tilburg en aan de Nyenrode Business Universiteit op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie. Hij is specialist in de psychologie van geheimen. Verder is hij regelmatig te zien als gast op radio of televisie zoals b.v. 'De wereld leert door'.


dinsdag

4

februari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.