Terug Hulp nodig
Corporate Universities - Martyn Rademakers Uit de serie 'Crowdale over Corporate Learning'Corporate universities - en academies - hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke opmars gemaakt. Er doen zich snelle...
68 keer bekeken

Corporate Universities - Martyn Rademakers

Corporate Universities - Martyn Rademakers

Uit de serie 'Crowdale over Corporate Learning'
Corporate universities - en academies - hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke opmars gemaakt.  Er doen zich snelle ontwikkelingen voor op het snijvlak van organisatieleren en strategie. De groeiende druk op organisaties om zich voortdurend aan te passen aan een steeds complexere en veranderende omgeving is daar debet aan.

Moderne corporate universities vervullen de rol als strategisch instrument. Zij geven vorm aan organisatieleren voor ondermeer effectieve koerswijzigingen, kennisinnovatie, kostenbeheersing, cultuurverandering en grotere professionele zelfstandigheid van medewerkers.

In dit online college geeft dr. Martyn Rademakers, aan de hand van studies en zijn succesvolle boek ‘Corporate Universities: Aanjagers van de lerende organisatie' (Kluwer, 2012) en het nieuwe ‘Corporate Universities: Drivers of the Learning Organization' (Routledge, 2014), ‘lessons learned’, instrumenten en voorbeelden over de strategische rol van corporate universities.

De live webinars van 'Crowdale over Corporate Learning' vallen onder redactie van Han van der Pool.

dinsdag

3

juni 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.