Webinar overzicht Hulp nodig
Business Model Generation - Patrick van der Pijl De wereldwijde bestseller Business Model Generatie is in 2009 geschreven door Alex Osterwalder en Yves Pigneur en geproduceerd door Patrick van der Pijl van Business Mode...
222 keer bekeken

Business Model Generation - Patrick van der Pijl

Business Model Generation - Patrick van der Pijl

De wereldwijde bestseller Business Model Generatie is in 2009 geschreven door Alex Osterwalder en Yves Pigneur en geproduceerd door Patrick van der Pijl van Business Models Inc. Nu is het boek vertaald in 30 verschillende talen en zijn er wereldwijd 1 miljoen exemplaren van verkocht. Het boek combineert strategie en business design thinking en geeft inzicht in het Business Model Canvas en de business model innovatie methode. Het biedt ook een gemeenschappelijke taal en een tool voor het beschrijven, beoordelen en innoveren van business modellen. 

Business Model Generatie is een praktische, inspirerende methode voor iedereen die ernaar streeft een business model te verbeteren – of een nieuw model op te zetten. Het biedt je krachtige, eenvoudige en uitgeteste tools om business modellen te begrijpen, te ontwerpen, te bewerken en te implementeren. Het business Model Canvas is een strategische en visuele management tool dat organisaties helpt met het beschrijven, ontwerpen, innoveren en testen van hun business modellen.

Patrick van der Pijl helpt organisaties en startups met het innoveren van hun business model vanuit zijn strategie consultancy Business Models Inc.

donderdag

2

oktober 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.