Terug Hulp nodig
MUNT Webinar Seniorenpropositie De Nederlandse bevolking vergrijst, het aantal senioren neemt toe. De meeste senioren blijven het liefst zo lang mogelijk in hun eigen woning en vertrouwde buurt wonen. ...
805 keer bekeken

MUNT Webinar Seniorenpropositie

De Nederlandse bevolking vergrijst, het aantal senioren neemt toe. De meeste senioren blijven het liefst zo lang mogelijk in hun eigen woning en vertrouwde buurt wonen. Dat kan soms alleen als hun huis grondig wordt verbouwd. Een andere optie is dat ze verhuizen naar een kleinere (aangepaste) woning. Senioren gaan er vaak vanuit dat ze helemaal geen hypotheek kunnen krijgen. Maar niets is minder waar!

 

Zowel bij aankoop als bij oversluiten denkt MUNT Hypotheken mee met senioren. In dit interactieve webinar gaan we graag met u in gesprek. We leggen uit wat de mogelijkheden zijn en delen handige tips over de belangrijkste aspecten van onze seniorenpropositie. We bespreken hoe u uw klanten kan helpen, hoe een acceptatie eenvoudig en vlekkeloos verloopt, en welke situaties u bij ons kunt voorleggen.

Wij houden van interactie, met u. Dus u bent tijdens dit webinar van harte uitgenodigd om te reageren en vragen te stellen. Wij beantwoorden deze vragen graag zoveel mogelijk live in het Webinar. 

 

Het programma zal er als volgt uitzien:

- Welkomstwoord

- Praktijkvoorbeeld van adviseurs

- Vragen

- MUNT propositie senioren

- Vragen en Afsluiting

 

Om u aan te melden voor ons webinar kunt u op de rode knop klikken.

 

We hopen zoveel mogelijk van u te mogen begroeten op donderdag 27 mei! 

 

Tot dan! 

 

donderdag

27

mei 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.