Terug Hulp nodig
52 keer bekeken

Opstap naar Weerbaarheid

Welkom bij dit online symposium van Agentschap Telecom over kansen en risico’s die ontstaan door digitale afhankelijkheid in een bedrijfsketen.

Donderdag 5 november 2020 van 10.30 tot 12.00 uur 

 

Programma

Michiel Bicker Caarten is deze ochtend onze gastheer. De gesprekken worden steeds ingeleid met een filmpje. Uw vraag of opmerking zien we graag in de chat. Die geven we door aan Michiel in de studio. Tussendoor hebben de sprekers uw input nodig via de polls. 

·      Michiel ontvangt eerst Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom en Michel van Eeten, hoogleraar gespecialiseerd in de governance van cybersecurity aan de TU Delft: wat is hun kijk op de gevolgen van de  transitie? Hoe zit het met onze afhankelijkheid van de digitale weerbaarheid van ketenpartners? 

·       Daarna gaat Michiel in gesprek met de keten: ondernemer Erik Persoon van Forever Plants, André van der Linden CIO van Royal FloraHolland en Michiel Steltman van DINL en ECP. Hoe maken zij zich digitaal weerbaar? Is er wederzijds vertrouwen? Welke vragen heeft u aan hen? 

 

Na het online event: digitale rondetafels

In de komende maanden organiseert Agentschap Telecom digitale rondetafels rondom digitale weerbaarheid. Doel hiervan is digitale ontmoeting voor vakgenoten, het delen van kennis, ervaring en dilemma’s. Houd voor de inschrijving uw mail in de gaten. De registratie van het symposium vindt u straks op www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/symposium-opstap-naar-weerbaarheid.

 

Meer info over de sprekers vindt u via deze link.

 

Agentschap Telecom werkt aan een veilig verbonden Nederland, dat kan rekenen op de beschikbaarheid van betrouwbare telecommunicatie.

 

                                                 

 

donderdag

5

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.