Terug Hulp nodig
Als de koek op is, maar de hypotheek nog niet.   Eén op de drie relaties eindigt in een breuk. Vaak heeft dit naast emotionele gevolgen ook financiële consequenties, zeker als er ook een hypotheek in het spel is....
423 keer bekeken

Als de koek op is, maar de hypotheek nog niet.

 

Eén op de drie relaties eindigt in een breuk. Vaak heeft dit naast emotionele gevolgen ook financiële consequenties, zeker als er ook een hypotheek in het spel is. De Coronacrisis heeft er mede door gezorgd dat relatie beëindiging steeds vaker een realistisch scenario blijkt, waar Nederlanders onvoldoende op voorbereid zijn.

 

In dit Webinar zullen relatiemanagers Jet en Koen van MUNT Hypotheken samen met commercieel directeur Chris Oosterling dieper ingaan op ons recente onderzoek naar relatie beëindiging en de hypotheek. Ellen Hensbergen, algemeen directeur MUNT Hypotheken, zal als host het Webinar in goede banen leiden. Daarnaast zullen we ook stilstaan bij de nieuwe hypotheekvoorwaarden 2021.

Wij houden van interactie, met u. Dus u bent tijdens dit Webinar van harte uitgenodigd om te reageren en vragen te stellen. Wij beantwoorden deze vragen graag zoveel mogelijk live in het Webinar.  

 

Het programma zal er als volgt uitzien:

 • Welkomstwoord
 • Hypotheekvoorwaarden 2021
 • Vragen
 • MUNT onderzoek scheiden:

                 o   Positie MUNT

                 o   Resultaten onderzoek

                 o   Scheidingspropositie MUNT

 • Vragen en Afsluiting

   

  Om u aan te melden voor ons Webinar kunt u op de rode knop rechts drukken!

   

   

  We hopen zoveel mogelijk van u te mogen begroeten op dinsdag 26 januari!

   

  Tot dan! 

  Team MUNT Hypotheken

   

   

   

   

 • dinsdag

  26

  januari 2021

  Dit webinar heeft al plaatsgevonden.