Terug Hulp nodig
Digital, beyond the obvious! Hoe 'digital' bijdraagt aan de groeistrategie van jouw organisatie.Prof.dr.Steve Muylle zal jou tijdens deze business update* uiteenzetten dat je echt verschil maakt wann...
77 keer bekeken

Digital, beyond the obvious!

Digital, beyond the obvious!

Hoe 'digital' bijdraagt aan de groeistrategie van jouw organisatie.

Prof.dr.Steve Muylle zal jou tijdens deze business update* uiteenzetten dat je echt verschil maakt wanneer een goed onderbouwde digitale strategie naadloos aansluit op - én integreert met - de strategie en processen van het bedrijf. Wanneer ze deel uitmaakt van het business model en bijdraagt tot het competitieve voordeel van jouw organisatie. Een voordeel dat ervoor zorgt dat de strategie versneld wordt gerealiseerd en doelstellingen overtroffen!  

Tijdens dit live webinar met Steve Muylle zul je op interactieve wijze en aan de hand van een aantal stellingen en praktijkvoorbeelden de digitale opportuniteiten doorgronden. Een aantal misverstanden werken we weg, impactvolle mogelijkheden openbaren we.

*Deze business updates biedt Crowdale in samenwerking met Vlerick Business School met enige regelmaat aan. Als kennismaking met business educatie op het hoogste niveau. En qua vorm: digital als onderdeel van customised programmes bedoeld voor leadership - & organizational development.

donderdag

21

mei 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.