Terug Hulp nodig
'Giver of Taker?' door Prof.Dirk Buyens Prof. Dirk Buyens van Vlerick Business School introduceert jou tijdens ditCorporate Learning webinar in de wereld van ‘givers’, ‘matchers’ en ‘takers’.Het nieuw...
116 keer bekeken

'Giver of Taker?' door Prof.Dirk Buyens

'Giver of Taker?' door Prof.Dirk Buyens

Prof. Dirk Buyens van Vlerick Business School introduceert jou tijdens dit Corporate Learning webinar in de wereld van ‘givers’, ‘matchers’ en ‘takers’.

Het nieuwste boek van Adam Grant ‘Give and Take’ werd uitgeroepen tot één van de beste boeken van 2013 . Generaties lang focusten we op de individuele krachten achter succes: passie, hard werken, talent en geluk. Maar vandaag is succes meer en meer afhankelijk van hoe we met elkaar in interactie gaan. Het onderzoek van Grant wijst uit dat de meeste mensen in een professionele context functioneren als taker, matcher of giver. Takers streven ernaar zoveel mogelijk van anderen te krijgen, matchers gaan voor een wederzijdse ruil, terwijl givers de uitzonderingen zijn die bijdragen aan anderen zonder daarvoor iets terug te verwachten.    

Laat je inspireren door Dirk en het nieuwste boek van Adam Grant en ontdek of jij een giver, een taker of een matcher bent! En belangrijker; of die strategie zijn vruchten afwerpt als je kijkt naar jouw loopbaansucces!  

* Deze webinars biedt Crowdale in samenwerking met Vlerick Business School met enige regelmaat geheel kosteloos aan. Als kennismaking met business educatie op het hoogste niveau. En qua vorm: digital als onderdeel van customised programmes bedoeld voor leadership - & organizational development.

woensdag

25

november 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.