Terug Hulp nodig
Pionieren naar Nieuw Organiseren - Lenette Schuijt De transformatie naar Nieuw Organiseren wordt gedragen door pioniers. Gedreven mensen die beseffen dat Anders, Duurzaam, Slim, Nieuw Organiseren nodig is om de menselijke...
90 keer bekeken

Pionieren naar Nieuw Organiseren - Lenette Schuijt

Pionieren naar Nieuw Organiseren - Lenette Schuijt

De transformatie naar Nieuw Organiseren wordt gedragen door pioniers. Gedreven mensen die beseffen dat Anders, Duurzaam, Slim, Nieuw Organiseren nodig is om de menselijke maat weer terug te krijgen in organisatie en samenleving.    

Voor iedereen die zich bezig houdt met Nieuw Organiseren schreef Lenette Schuijt Wat Bezielt Ons, van Verstarring naar Vitaliteit (recensie). Lenette is schrijver van vele management boeken,  organisatie-ontwikkelaar en begeleidt al meer dan twintig jaar organisaties op thema’s als leiderschap, visie, zelfsturing en innoveren. Ze heeft daarmee niet alleen een enorme bagage op het gebied van Nieuw Organiseren, maar ook veel ervaring met de manier waarop pioniers daaraan vorm geven.  

Nieuw Organiseren vanuit de Onderstroom
 •       Waarom lopen organisaties vast en wat zijn kenmerken van de pionierende onderstroom?
 •       Wat is de essentie van Nieuw Organiseren?
 •       Wat betekent dat voor managers, organisatie adviseurs, trainings- en adviesbureaus?  

Lessen, tips en dilemma’s van en voor pioniers
 •       Wat kom je tegen als pionier?
 •       Wat helpt, geeft je moed en plezier en wat houdt je op de been als er tegenwerking is?
 •       Welke bagage heb je als pionier nodig?
 •       Wat valt er te leren van befaamde pioniers?  

In dit 1,5 uur durende live webinar zal Lenette haar inspiratie en rijke kennis en ervaring delen. Tevens zal je tijdens deze interactieve sessie jouw ervaringen en vragen kunnen voorleggen aan Lenette. Iedereen die dit interactieve Webinar volgt kan meechatten en reageren op diverse stellingen en polls! Het webinar wordt begeleid door Jan Smit van Broosz en is ontwikkeld voor participanten van de Community of Practice Nieuw Organiseren en al hun collega’s en relaties en voor ieder die zich in het pioniershap herkent. De missie van de Community of Practice (CoP) is om Nieuw Organiseren pioniers te ondersteunen door ervaringen te delen en samen kennis op te bouwen over deze fundamentele transformatie. Broosz is initiatiefnemer van dit leernetwerk dat door de Stichting NSvP - Innovatief in Werk wordt ondersteund. 

dinsdag

22

september 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.