Terug Hulp nodig
211 keer bekeken

Binden en boeien in het hybride tijdperk

Arbo Unie webinar met: Anita Koops & Annoek Kogelman
Binden en boeien in het hybride tijdperk

Werkend Nederland heeft in de afgelopen jaren een grote omslag gemaakt naar het hybride werken. Thuiswerken kenden we al een lange tijd, maar het op afstand werken is inmiddels niet meer weg te denken uit ons werkleven. Het binden en boeien van nieuwe, maar ook bestaande, werknemers is tegenwoordig wel een ingewikkelde uitdaging. Want hoe zorg je ervoor dat werknemers zich thuis gaan voelen in jouw organisatie ondanks het vele thuiswerken? En hoe houd je goed contact en creëer je verbinding met elkaar? Wat is daarin de rol van de werkgever, de leidinggevende en de werknemer zelf?

 In dit Arbo Unie webinar gaan onze adviseurs met je in gesprek over het binden en boeien van werknemers in het hybride tijdperk. Ze vertellen je onder meer hoe je samen passende en concrete afspraken maakt over het hybride werken, en wat daarin centraal zou moeten staan. Daarnaast gaan onze adviseurs ook in op jouw eigen vragen, bijvoorbeeld over het toenemende verloop en de beschadigde sociale cohesie. Wil je ook meer inzicht over het binden en boeien in het hybride tijdperk? Schrijf je dan in voor dit webinar en leer hoe je ervoor zorgt dat ook jouw medewerkers lekker in hun vel blijven zitten.

 

Het programma in vogelvlucht

Onder de enthousiasmerende leiding van Camiel Notermans gaan we in gesprek met: 

- Het binden en boeien van bestaande, maar ook nieuwe, werknemers  binnen het hybride tijdperk

Het maken van passende en concrete afspraken omtrent verwachtingen en bijdragen in een hybride organisatie

 

Met wie kun je in gesprek?

- Anita Koops: Strategisch Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie

- Annoek Kogelman: Arbeids & Organisatie adviseur bij Arbo Unie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan via de button aan de rechterkant op deze webpagina. 

Dinsdag 12 april 

Aanvang 11:00 tot 12:00

 

Na afloop komt de uitzending ook on-demand beschikbaar. Mocht je niet live kunnen participeren, meld je dan wel graag aan. Je ontvangt dan van ons de terugkijklink, die je ook met andere geïnteresseerden kunt delen.

 

dinsdag

12

april 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.