Terug Hulp nodig
132 keer bekeken

Goed werkgeverschap bij kanker

Het belang van eigen regie en vitaliteit
Goed werkgeverschap bij kanker

Het ontvangen van een kankerdiagnose heeft een grote impact op het leven van een medewerker. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op de werkvloer. Het is immers belangrijk om als werkgever deze werknemers goed te kunnen begeleiden. Maar hoe pak je dit nou aan? Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je vooral de regie bij de medewerker zelf neerlegt? En wat voor rol speelt leefstijl en vitaliteit binnen dit proces?

In dit Arbo Unie webinar gaan onze adviseurs met je in gesprek hoe je als werkgever medewerkers met een kankerdiagnose goed kan begeleiden en steunen. Ze vertellen je onder andere hoe je samen passende afspraken maakt waarbij je de regie teruggeeft aan de medewerker en een vitale leefstijl bevordert. Daarnaast gaan onze adviseurs ook in op jouw eigen vragen, verhalen en voorbeelden.

 

Programma in vogelvlucht

Onder enthousiasmerende begeleiding van Camiel Notermans gaan we in gesprek over:

• Hoe je als werkgever ervoor zorgt dat medewerkers met een kankerdiagnose zich goed blijven voelen op de werkvloer.

• Het belang van de regie teruggeven aan deze medewerkers en het bevorderen van een vitale leefstijl tijdens het behandelingsproces.

 

Met wie kun je in gesprek?

- Simone Kanne, ervaringsdeskundige en GZ psycholoog bij BeLife (onderdeel van het Arbo Unie concern)

- Tiny de Jong, fysiotherapeut BeLife (onderdeel van het Arbo Unie concern)

 

Na afloop komt de uitzending ook on-demand beschikbaar. Mocht je niet live kunnen participeren, meld je dan wel graag aan. Je ontvangt dan van ons de terugkijklink, die je ook met andere geïnteresseerden kunt delen.

vrijdag

21

oktober 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.