Terug Hulp nodig
De hypotheekrente, heeft u een glazen bol voor 2022? Beste adviseur,   Klanten verwachten aan de adviestafel dat u beschikt over een glazen bol waarin u de toekomst ziet. Gaat de rente stijgen of dalen? Is het nu een g...
402 keer bekeken

De hypotheekrente, heeft u een glazen bol voor 2022?

Beste adviseur,

 

Klanten verwachten aan de adviestafel dat u beschikt over een glazen bol waarin u de toekomst ziet. Gaat de rente stijgen of dalen? Is het nu een goed moment om over te sluiten? Die glazen bol bestaat helaas niet, maar in ons volgende webinar helpen we u graag om de toekomst beter in te schatten.

 

Wij nodigen u met veel plezier uit voor ons volgende webinar:

De hypotheekrente: heeft u een glazen bol voor 2022?

Datum: woensdag 8 december 2021

Tijd: van 12:00 tot 12:45

 

Door te kijken naar marktontwikkelingen in de afgelopen periodes, kunnen we reële toekomstperspectieven schetsen. DMFCO, het moederbedrijf van MUNT Hypotheken, maakt elk kwartaal grondige analyses van de Nederlandse markt. Daarom neemt, naast MUNT-directeur Ellen Hensbergen en relatiemanager Jet Wesseling, Rogier van der Hijden plaats. Hij is de algemeen directeur van DMFCO en breidt de investeerders in Nederlandse hypotheken verder uit. Rogier is zeker geen onbekende in hypotheekland: eerder was hij directeur van Calcasa.

Ook Evelien van Hilten schuift aan. Zij is verantwoordelijk voor portfolio management bij DMFCO en richt zich daarbij specifiek op investeerders, voornamelijk grote pensioenfondsen die hypotheken als veilige belegging zien. Evelien werkt sinds september bij DMFCO. Eerder was ze bij het Philips Pensioenfonds en Nationale Nederlanden verantwoordelijk voor de hypotheekportefeuilles.

Tijdens het webinar heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan ons panel. Wilt u zeker weten dat uw vraag aan bod komt, stuur uw vraag dan nu al naar info@munthypotheken.nl.  

 

Aanmelden

Om u aan te melden voor ons webinar kunt u op de rode knop ‘aanmelden voor dit webinar’ klikken. De eerste 40 aanmelders voor het webinar krijgen een cadeautje.

Graag zien we u op 8 december. 

 

Vriendelijke groet,

 

Ellen Hensbergen - Directeur MUNT Hypotheken

Jet Wesseling - Relatiemanager

Evelien van Hilten - Hoofd portfolio management

Rogier van der Hijden - Directeur DMFCO

woensdag

8

december 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.