Terug Hulp nodig
0 keer bekeken

De Hybride Organisatie: Succesvolle meetings!

Spreker: Rob de Haas
De Hybride Organisatie: Succesvolle meetings!

Tijdens deze uitzending van de talkshowserie 'De Hybride Organisatie' gaan we in gesprek met Rob de Haas. Rob de Haas is als schrijver en spreker een autoriteit op het gebied van meeting design en zakelijke creativiteit. Hij heeft wereldwijd meer dan 25.000 mensen geïnspireerd en getraind op het gebied van zakelijke creativiteit, leiderschap en effectief vergaderen.

De afgelopen periode zijn veel organisaties, teams en mensen door de lockdowns gebracht tot het werken vanuit huis. Als gevolg hiervan vond het gros van de meetings online plaats. Daarnaast zijn multidisciplinair, integraal en design thinking zijn niet meer weg te denken als het gaat om succesvol samenwerken. Al deze factoren samen, zorgen ervoor dat we naar een nieuwe manier van vergaderen toemoeten. De vergadering van de toekomst.

In de vergadering van de toekomst wordt de sociale cohesie versterkt en de collectieve intelligentie optimaal benut. Om uit te kunnen leggen hoe dit bereikt kan worden, introduceert Rob onder andere ''De vergaderdriehoek''. Een raamwerk voor vergaderingen, bestaande uit drie kernactiviteiten die elkaar versterken:

 • verbinden
 • onderzoeken
 • besluiten.   

  Rob de Haas zal graag zijn opvattingen en tips over het vergaderen van de toekomst met jou delen. Tegelijk dagen we jou ook uit tijdens de live en interactieve uitzending om te reageren op stellingen. We horen graag jouw eigen ervaringen en suggesties. Daar kunnen wij, en de andere deelnemers ook veel van leren!

  Wat biedt de Vergaderingsdriehoek jou?
  Het concept biedt iedereen die in de nabije toekomst beter wil vergaderen een stevige en praktische houvast, ongeacht of het om een fysieke, hybride en online meeting gaat. Voor lezingen, trainingen en masterclasses, zie robdehaas.nl of connect via LinkedIn.

  ''Leven is ontmoeten, werken ook.'' - Rob de Haas

  De Hybride Organisatie is een initiatief van Crowdale. Via wekelijkse live uitzendingen willen we kennis en inzichten delen met organisaties, leidinggevenden en professionals over de impact die hybride werken heeft op zaken als organisatiecultuur, leiderschap, innovatie, teams, klantrelaties,  digitale transformatie, samenwerken, talentmanagement en persoonlijke effectiviteit.

 • maandag

  5

  juli 2021

  Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.