Terug Hulp nodig

Hybride Organisatie | Laat je zien!

Spreker: Judith Webber
Hybride Organisatie | Laat je zien!

Tijdens deze uitzending van de talkshowserie 'De Hybride Organisatie' gaan we in gesprek met Judith Webber. Judith Webber is motivational speaker, coach/trainer en schrijft over authenticiteit, verandering en ondernemerschap. Ze schreef eerder de boeken Laat jezelf zien, Kies en ze kiezen jou en 100% PUUR jij. Haar laatste boek is Ja zeggen ja doen, dat zij samen met Hilko de Boer schreef. Voordat ze PureHuman in 2008 startte, werkte ze twaalf jaar als HR-adviseur in diverse bedrijven in de profit- en non-profit-sector. Vanuit PureHumen inspireert zij mensen om hun waarde te ontdekken en tot uitdrukking te brengen in werk en relaties. www.purehuman.nl 
Inspiratie haalt zij uit haar leven, TED Talks of andere video's, haar zoon en de natuur.

Judith: ''Het leven is bedoeld om alles eruit te halen wat er in zit, uit jezelf én elkaar. Daar ben ik van overtuigd!
Hiervoor is het nodig dat mensen tevoorschijn komen. Dat mensen zich vrij en veilig voelen om zich te uiten. Dat ze zich durven te laten zien én horen.
Openheid is de route naar verandering!
Vaak ontstaan er problemen als er openheid ontbreekt: geroddel, elkaar moeilijk/niet aanspreken, ‘rotte appels’, demotivatie & verloop, het gevoel als eilandjes te werken, geen soepele samenwerking en dus onnodig verzuim.
Om dit te doorbreken is het nodig dat we mensen vertrouwen en uitnodigen. En bovenal: dat we luisteren naar wat er gezegd wordt.''

''BE the change!''

 

Dit webinar word je aangeboden door Crowdale, in samenwerking met Management Impact.

 

 

 

Dit interactieve webinar kan je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

De Hybride Organisatie is een initiatief van Crowdale. Via wekelijkse live uitzendingen willen we kennis en inzichten delen met organisaties, leidinggevenden en professionals over de impact die hybride werken heeft op zaken als organisatiecultuur, leiderschap, innovatie, teams, klantrelaties,  digitale transformatie, samenwerken, talentmanagement en persoonlijke effectiviteit.

vrijdag

5

november 2021