Terug Hulp nodig
162 keer bekeken

Hybride Organisatie | Vitaal thuiswerken

Met Jaap van Muijen, Ilona Huitink & Wieneke Pietersen

De nieuwe manier van werken in hybride organisaties vraagt een hoop flexibiliteit van zowel werkgevers als werknemers. Maar hoe blijf je vitaal bij deze nieuwe manier van werken, waar burn-outs op de loer liggen? 

 Tijdens een interactieve online talkshow gaat host Sanne van Arnhem hierover in gesprek met Jaap van Muijen, hoogleraar psychologie aan Business Universiteit Nyenrode, Ilona Huitink, directeur van Fitter Nederland, en Wieneke Pietersen die verantwoordelijk is voor het programma Vitaal aan het werk binnen Gemeente Amsterdam.

 

Dit webinar word je aangeboden door Crowdale, in samenwerking met Intermediair. 

 

 

Dit interactieve webinar kan je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

De Hybride Organisatie is een initiatief van Crowdale. Via wekelijkse live uitzendingen willen we kennis en inzichten delen met organisaties, leidinggevenden en professionals over de impact die hybride werken heeft op zaken als organisatiecultuur, leiderschap, innovatie, teams, klantrelaties,  digitale transformatie, samenwerken, talentmanagement en persoonlijke effectiviteit.

vrijdag

1

oktober 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.