crowdale.com
Terug Hulp nodig
67 keer bekeken

Hybride Organisatie | De kansen van de hybride organisatie

Spreker: Remco Bosgra & Maria van Nieukerken

Tijdens deze uitzending van de talkshowserie 'De Hybride Organisatie' gaan we in gesprek met Remco Bosgra en Maria van Nieukerken.

 Remco heeft ruim vijftien jaar ervaring met het adviseren van organisaties over de implementatie en beheersing van bedrijfsprocessen. Altijd met oog voor de impact op persoonlijke groei en samenwerking. Inhoud, commercie en mensenkennis. Enthousiasme, geduld en denken in mogelijkheden zijn zijn kracht.

Maria van Nieukerken is artistiek leider en dirigent van het professionele kamerkoor PA’dam en van Toonkunst Rotterdam en Kamerkoor Toonkunst Rotterdam. Maria geeft daarnaast trainingen over leiderschap & groepsdynamiek binnen overheid en in het bedrijfsleven.

Dit interactieve webinar kan je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina! 

De Hybride Organisatie is een initiatief van Crowdale. Via wekelijkse live uitzendingen willen we kennis en inzichten delen met organisaties, leidinggevenden en professionals over de impact die hybride werken heeft op zaken als organisatiecultuur, leiderschap, innovatie, teams, klantrelaties,  digitale transformatie, samenwerken, talentmanagement en persoonlijke effectiviteit.

vrijdag

8

oktober 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.