crowdale.com
Terug Hulp nodig
112 keer bekeken

De Werkvloer: Jouw salaris

Salarisontwikkeling, inflatie & salarisonderhandelingen

Banner de werkvloer

In de talkshowserie 'De Werkvloer' geven we werkend Nederland inzicht in (actuele) arbeidsmarktontwikkelingen. Inzichten die jou, als webinardeelnemer, ook weer helpen bij het maken van de juiste keuzes in je (werkende) leven. Inspiratie, kennis en praktische tips die bijdragen aan werkgeluk.

In deze aflevering van 'De Werkvloer' gaan we in gesprek over alles rondom 'salaris'. Inflatie, verminderde koopkracht en een oorlog in Oekraïne. Wat betekent dit voor onze economie? En wat betekent dat voor jouw portemonnee? Wat kun je bijvoorbeeld verwachten betreffende loonsverhoging? Maar vooral: Hoe verbeter jij je financiële positie?

Op vrijdag 8 juli spreekt Annemarie Brüning twee experts: Jaap van Muijen en Merel van der Wouden. Verwacht een verdiepend gesprek en praktische tips en tricks over wanneer en hoe je het beste onderhandelt over je salaris.

We gaan precies om 12 uur 's middags, drie kwartier live. Het is een interactieve uitzending waar we jou vragen stellen en jij vragen kunt stellen aan onze tafelgasten. 

Onze tafelgasten:

Jaap van Muijen is hoogleraar in de psychologie, i.h.b. leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling aan Nyenrode Business Universiteit en eigenaar van Sense of Leadership. Het tweejaarlijks Nationaal Salaris Onderzoek van Intermediair en Nyenrode Business Universiteit wordt onder zijn leiding uitgevoerd.

Merel van der Wouden is een ervaren Onderhandel- en Transformatiecoach. Ze schuift deze uitzending aan om jou te voorzien van tips en tricks zodat je het meeste uit een onderhandelingsgesprek kan halen.

Meld je nu aan voor dit webinar en volg het geheel kosteloos. 

Dit interactieve webinar is een samenwerking tussen Intermediair en Crowdale. Deze kun je volgen door je (gratis) in te schrijven via de inschrijfbutton hier rechts op de pagina!

vrijdag

8

juli 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.