Terug Hulp nodig
462 keer bekeken

Omgaan met tegenslag? Zo vergroot u de veerkracht van uw medewerkers

CZ Webinar

Wat betekent veerkracht binnen uw organisatie? En zijn uw medewerkers veerkrachtig? Veerkracht is iets wat iedereen kan leren. Maar het vereist wel werk en investeringen. Met meer aandacht voor de veerkracht van uw medewerkers werkt u aan een betere inzetbaarheid voor de toekomst.  

Benieuwd hoe u dit aanpakt? Meld u aan voor dit gratis webinar. En ontdek de kansen rondom duurzame inzetbaarheid voor uw organisatie.

Op 22 november van 11.00 tot 12.00 uur gaat Wouter Schouten in gesprek met verschillende experts over de kracht van veerkracht. Met wie gaat hij in gesprek?

Jessica van Wingerden 

Gedragswetenschapper
Annelies Hermens

Health manager & CSR Lead
Khadija Charafi

Toegepast psycholoog en commercieel manager
Wat is veerkracht? Waarom is veerkrachtig zijn zo belangrijk? En hoe draagt veerkracht volgens de wetenschap bij aan betere inzetbaarheid? Hoe zorgde preventief onderzoek voor betere duurzame inzetbaarheid bij medewerkers van Capgemini? En wat voor rol speelt veerkracht hier in? Welke interventies helpen bij het verbeteren van de veerkracht van uw medewerkers? En wat is de invloed hiervan op hun duurzame inzetbaarheid? 

Door verschillende perspectieven, heeft u na het webinar handvatten die uw medewerkers helpen meer veerkrachtig te zijn op het werk. Wat bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie.

Kunt u niet aanwezig zijn op 22 november? Meld u dan alsnog aan en kijk het webinar terug op een moment dat het u uitkomt.

dinsdag

22

november 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.