Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
177 keer bekeken

Webinar Kantoorpanden C-label

Webinar Kantoorpanden C-label

Tijdens dit webinar vertellen Thijs van der Weijde Senior Specialist Wonen & Contracten, Neeltje Sprenger en Bas Altena, Advocaten Wonen & Contracten, over de verplichtingen die jij of jouw relaties als eigenaar of als huurder hebben. We beantwoorden vragen als Hoe verhoudt het Energielabel C zich tot het verhuurrecht? en Wie is verantwoordelijk voor de handhaving en hoe gaat dit in ...

Datum:
Duur: 1 uur
Datum:
Duur: 30 minuten
281 keer bekeken

Webinar Wet implementatie EU-richtlijn

Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden
Webinar Wet implementatie EU-richtlijn

Welkom bij het webinar Wet implementatie EU-richtlijn. Op 1 augustus gaat de nieuwe wet Implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in. Tijdens dit webinar praten we je bij over de belangrijkste wetwijzigingen en kan je een handige checklist downloaden.

Wil je op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor het webinar.

Datum:
Duur: 30 minuten
160 keer bekeken

DAS voor de zorg - beroep en praktijk

DAS voor de zorg - beroep en praktijk

Dagelijks spreken de zorgjuristen van DAS met zorgverleners over verschillende onderwerpen die in het vakgebied spelen. We geven hen advies en bieden onze hulp om conflicten op te lossen. 

 

In dit webinar gaan we in op de meest voorkomende zaken, zoals klacht- en tuchtrechtzaken, maatschapsgeschillen en ...

Datum:
Duur: 1 uur
172 keer bekeken

Kennissessie Letsel

Kennissessie Letsel

In dit webinar nemen wij u mee in de wereld van letselschade en informeren u over de verschillende facetten van letselschade. Want bij letselschade wordt veelal gedacht aan een ‘whiplash’ na een aanrijding. Maar de letselschadepraktijk is veel breder en heeft vaak verstrekkende gevolgen voor het slachtoffer.

Datum:
Duur: 1 uur
325 keer bekeken

Reorganisatie en ontslag

Reorganisatie en ontslag

We zien dat de coronacrisis veel impact heeft op zowel werkgevers als werknemers. In sommige gevallen is een reorganisatie niet uit te sluiten. In dit webinar krijgt u tips en tricks en advies over hoe een ondernemer een reorganisatietraject het beste kan aanpakken. Ook staan we stil bij:

- de vraag of een ontslag is te combineren met een beroep op de ...

Datum:
Duur: 1 uur