Terug Hulp nodig
Onrust op de beurs! Kansen & Opties Rente, handelsoorlog en vertraging van de wereldhandel. Het leek allemaal verschoven naar de achtergrond en de beurs klom uit het dal. Met Trump en China wederom in confl...
491 keer bekeken

Onrust op de beurs! Kansen & Opties

Onrust op de beurs! Kansen & Opties

Rente, handelsoorlog en vertraging van de wereldhandel. Het leek allemaal verschoven naar de achtergrond en de beurs klom uit het dal.
Met Trump en China wederom in conflict nemen de risico's toe, maar ontstaan ook nieuwe kansen. Waar liggen deze en hoe speelt u daar slim op in?
U hoort het donderdagavond 20:00 uur van Rob Stuiver (RBA Fonds), Jim Tehupuring (ProBeleggen) en Janneke Willemse (Blondjes beleggen beter)
Een webinar dat u niet mag missen!

In 60 minuten tijd bespreken ze de actuele situatie, maar vooral de kansen voor de toekomst. Hoe kunt u slim omgaan met risico's? En hoe creeert u een optimaal rendement op uw beleggingen?
Aan de hand van 4 concrete beleggingstips leert u meer over 'low volatilty', marktwaardering, opties schrijven en het herkennen van kansen.

Tijdens het interactieve webinar is volop de gelegenheid om uw vragen aan de experts voor te leggen. Schrijf u dus direct in en graag tot donderdag!

www.deaandeelhouder.nl

Rob Stuiver - Fondsmanager RBA Fonds
Jim Tehupuring - Portfoliomanager ProBeleggen
Janneke Willemse - Blondjes beleggen Beter

donderdag

16

mei 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.