Terug Hulp nodig

Webinar DeBroekriem: Net-Werken

Webinar DeBroekriem: Net-Werken

DeBroekriem zorgt voor een frisse start van de maand met een live webinar op de eerste maandag van elke nieuwe maand. Speciaal voor alle werkzoekenden uit onze community. Een interactief webinar waardoor jij je sollicitatieweek actief en vol met tips van start gaat!

Dit webinar wordt verzorgd door Annemieke Methorst van DeBroekriem, elke maand nodigt zij een aansprekende spreker voor jullie uit. Deze maandag hebben we Marja Ruigrok uitgenodigd. Netwerken is de rode draad in haar activiteiten. Marja is ondernemer en startte als 25 jarige haar eigen bedrijf Ruigrok NetPanel op. Zij gaat ons vertellen hoe zij alleen haar bedrijf heeft opgestart en waar zij tegenaan liep in haar carrière. Marja is tevens fractie voorzitter van de VVD Amsterdam. Omdat zij het ondernemen graag uitdraagt coacht zij ook (startende) ondernemers.

Als ondernemer kan je niet zonder netwerken, maar als werkzoekende ook niet. Daarom deelt Marja graag haar ervaring en geeft ze jullie als werkzoekenden netwerktips.

Voor aanvang van het webinar ontvang je via de mail een link om deel te kunnen nemen. Dit webinar duurt max 45 minuten en wij verwachten actieve deelname van achter je computer thuis. Je kan meestemmen in polls en je vragen stellen aan Marja via de chat functie.

maandag

7

december 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.