Terug Hulp nodig
De Quick Scan Lokale Democratie Wat is de Quick Scan Lokale Democratie en hoe hebben gemeenten de Quick Scan ervaren? Wil jij weten hoe jouw lokale democratie ervoor staat? De Quick Scan geeft snel ee...
175 keer bekeken

De Quick Scan Lokale Democratie

De Quick Scan Lokale Democratie

Wat is de Quick Scan Lokale Democratie en hoe hebben gemeenten de Quick Scan ervaren?

Wil jij weten hoe jouw lokale democratie ervoor staat? De Quick Scan geeft snel een beeld (momentopname) van hoe het ervoor staat in jouw gemeente. Hoe denken raadsleden, ambtenaren, collegeleden én inwoners over de lokale democratie en wat zijn hun wensen? Die uitkomsten van de Quick Scan leveren een goede basis voor een verbeteragenda.

Op 12 juni presenteren wij een webinar over de Quick Scan Lokale Democratie. Hét instrument om stil te staan bij de stand van de lokale democratie in jouw gemeente. Het levert steevast een impuls op voor goede gesprekken. Deelname aan de Quick Scan is geheel gratis, inclusief begeleiding door een collega van een andere gemeente die daarvoor speciaal is getraind.

Aan het woord komen, naast begeleiders vanuit DiA, interne trekkers, bestuurders en griffiers van gemeenten die de Quick Scan hebben doorlopen en ook in deze tijd online door zijn gegaan met het verzamelen van input voor een duurzame verbeteragenda. Je kunt ook tijdens dit webinar online je vragen stellen aan deelnemers en experts. Meld je nu aan via de aanmeldbutton.

Meer informatie over de Quick Scan vind je op www.qsld.nl.  

vrijdag

12

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.