Terug Hulp nodig
Kansrijke beleggingen in 2016 2015 was een zeer bewogen jaar. Beleggen is echter niet terugkijken, maar vooruit zien. Dat doen we aanstaande donderdag met een professioneel beleggerspanel dat gezamenl...

Kansrijke beleggingen in 2016

Kansrijke beleggingen in 2016

2015 was een zeer bewogen jaar. Beleggen is echter niet terugkijken, maar vooruit zien. Dat doen we aanstaande donderdag met een professioneel beleggerspanel dat gezamenlijk kan bogen op meer ervaring dan ooit tevoren in een DFT-webinar te zien was: Albert Jellema (ProBeleggen), Peter Siks (Binck), Jorik van den Bos (Kempen) en Marco Knulst (ProBeleggen).

Deze 4 heren geven hun visie op 2016 en vertellen u waar de kansen en bedreigingen liggen. Uiteraard zullen daarbij u hun specifieke favoriete beleggingen niet ontbreken. Albert Jellema die ruim €1 miljard beheerde, haalde afgelopen jaar 30% rendement en heeft 2 kanshebbers voor u geselecteerd. Dividend fondsmanager Jorik van den Bos, was maar liefst twee maal genomineerd door Morningstar als fondbeheerder van het jaar. Donderdagavond deelt hij zijn expertise en favorieten met u. Voormalig zelfstandig vermogensbeheerder Marco Knulst geeft u een macro-economische en technische blik. Hij boekte successen door in 2008-2009 grotendeels liquide te gaan voor zijn clienten en hen schadevrij door de crisis te loodsen. Marco zal tevens de favoriete beleggingen van Jellema en Van Den Bos technisch onder de loep nemen.

De heren die voor de camera staan delen niet alleen hun analyses met u. Ze handelen er ook naar en beleggen dus ook echt zelf in de aandelen die ze noemen. Het webinar is onder leiding van oud-beurshandelaar en beleggingstrainer Peter Siks. Hij zal de heren stevig aan de tand voelen. Maar ook u kunt dit doen door rechtstreeks vragen te stellen.

Bovendien wordt u ingeschakeld als 'jury' door iedere beleggingstip te beoordelen en uw mening kenbaar te maken. We zien u graag donderdag om 20:00uur online om de beurskansen in 2016 te bespreken en uw kans op rendement te verhogen.

donderdag

7

januari 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.