Terug Hulp nodig

DFT Online Seminar | Stap in de markt met een expert aan het stuur

DFT Online Seminar | Stap in de markt met een expert aan het stuur

Datum: 10-03-2016 20.00u-21.00u Kosten: Deelname is gratis!
Is het tijd om aan de hand van een expert te gaan beleggen nu het ergste achter de rug lijkt te zijn op de financiële markten of  hangt er nog meer onrust in de lucht? Bij het seminar van donderdag 10 maart zal Kevin Heerema, vice president van BlackRock, samen met Peter Siks ,beleggerstrainer van Binck Fundcoach, u laten zien hoe eenvoudig het is om in een goed gespreide portefeuille te stappen.

Beleggen wordt door velen nog steeds als ingewikkeld gezien. Niet met de BlackRock Alles-in-1 Portefeuilles van Binck Fundcoach.

U hoeft bij Alles-in-één indexportefeuilles niet zelf na te denken over in welke aandelen u belegt, welke sectoren of regio’s interessant zijn en hoeveel procent u in obligaties wilt beleggen.
- U koopt in 1x een mix van aandelen, obligaties en vastgoed
- Wereldwijde spreiding en zorgvuldig beheer
- Lage kosten

  
U hoeft slechts te kiezen uit een van de drie portefeuilles en BlackRock gaat voor u aan de slag. Na uw aankoop van de BlackRock Alles-in-1 Portefeuille in Binck Fundcoach kunt u ontspannen achterover leunen. Al kijkt u natuurlijk wel af en toe hoe uw portefeuille het doet. In Amerika is indexbeleggen al langer populair. Ook in Nederland is deze gemakkelijke vorm van beleggen in opkomst. Niet voor niets, want zelfs de Nederlandse toezichthouder AFM* breekt een lans voor indexbeleggen.  

Wat kunt u in dit webinar verwachten?
In dit webinar zal Kevin Heerema van BlackRock uitleggen hoe de BlackRock Alles-in-1 Portefeuilles zijn samengesteld en hoe BlackRock ervoor zorgt dat de Portefeuilles steeds de juiste verdeling hebben in beleggingscategorieën. Peter Siks (Binck Fundcoach) zal vanuit zijn expertise zijn eigen, kritische visie geven op dit nieuwe beleggingsproduct. Ook zullen de voor- en nadelen worden besproken van het zelf samenstellen van een portefeuille versus kiezen voor deze eenvoudige oplossing.
Na dit webinar zult u een gedegen en objectief beeld hebben van dit nieuwe beleggingsproduct en zal u goed kunnen beslissen of het past bij uw (eerste) stappen op de beurs.

donderdag

10

maart 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.