Terug Hulp nodig

Alles-in-1 Portefeuilles: een beleggingsoplossing die voorbij gaat aan de waan van de dag.

Alles-in-1 Portefeuilles: een beleggingsoplossing die voorbij gaat aan de waan van de dag.

Wilt u weten hoe u moet omgaan met het onzekere economische klimaat? De rente staat laag en niemand weet of de rente nog lager kan. Nietsdoen is geen optie. En beleggen? Beleggen brengt meer risico’s met zich mee dan sparen, er blijft een kans dat uw inleg verloren gaat. Maar historisch gezien staat een hoger rendement tegenover de risico’s. Voor mensen die weinig ervaring hebben met beleggen is het lastig om te bepalen wat wijsheid is. Steeds meer mensen vragen zich dan ook af of er een manier is om behoudend en wereldwijd gespreid te beleggen - waarbij je minder risico loopt op heftige koersschommelingen van een individueel aandeel of zelfs de AEX? Een manier van beleggen die voorbij gaat aan de waan van de dag en waarbij de economie van de gehele wereld wordt gevolgd. 

Volg op maandag 25 april het gratis online seminar met tips.
Om antwoord te geven op vragen van beleggers, spaarders en iedereen met interesse in vermogensopbouw op de lange termijn - gaan Peter Siks (beleggingstrainer Binck) en Kevin Heerema (BlackRock) met elkaar in gesprek. Ze geven u verschillende oplossingen om op een gemakkelijke manier wereldwijd te beleggen. Geen gouden bergen, geen wonderproducten, maar simpelweg een manier om uw geld gespreid en voor de lange termijn te beleggen. Een van de manieren om aan uw vermogensopbouw te werken zijn Alles-in-1 Portefeuilles. Deze manier van beleggen wordt steeds populairder – mede vanwege de lage kosten en de wereldwijde spreiding. 

Wat kunt u in dit webinar verwachten?
- In dit Webinar zal Kevin Heerema van BlackRock uitleggen hoe de BlackRock Alles-in-1 Portefeuilles ( BMIP’s) zijn samengesteld en hoe BlackRock ervoor zorgt dat de Portefeuilles steeds de juiste verdeling hebben in beleggingscategorieën.
- Peter Siks (Binck Fundcoach) zal vanuit zijn expertise zijn eigen, kritische visie geven op dit nieuwe beleggingsproduct.
- Ook zullen de voor- en nadelen worden besproken van het zelf samenstellen van een portefeuille versus kiezen voor deze eenvoudige oplossing. 
- Na dit webinar zult u een gedegen en objectief beeld hebben van dit nieuwe beleggingsproduct en zal u goed kunnen beslissen of het past binnen bij uw (eerste) stappen op de beurs.




maandag

25

april 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.