Terug Hulp nodig

Versla de markt met 5 gouden tips

Versla de markt met 5 gouden tips

Het bewogen eerste kwartaal van 2016 zit er op. De AEX kende een beroerde start vanwege de angst rondom China, maar liet een sterk herstel dankzij nieuwe ingrepen door de ECB. Waarschijnlijk hebt u beleggen ook wel eens makkelijker gevonden. 

Om die reden organiseert DFT.nl maandagavond 18 april het webinar ‘Versla de markt met 5 gouden tips'. Vier professionele beleggers vertellen u hun marktvisie en in welke aandelen ze beleggen:  Jim Tehupuring (ProBeleggen), Peter Siks (Binck), Simon van Veen (ProBeleggen) en de bekende technisch analist Edward Loef (ProBeleggen). 

De heren geven hun visie op verschillende beurzen en vertellen u waar de kansen en bedreigingen liggen. Simon van Veen beheerde bij ABN AMRO €4 miljard en is specialist in dividendbeleggen. Hij presenteert 2 interessante aandelen met een stabiel dividendrendement van 4%. 
Portefeuillemanager Jim Tehupuring geeft u inzage in zijn portefeuille en vertelt u niet alleen waarin hij belegt, maar ook op welke wijze hij dit doet.  

Technisch analist Edward Loef bespreekt het huidig marktbeeld en noemt zijn ultieme favoriet. Tevens zal hij de tips van Tehupuring en Van Veen technisch onder de loep nemen. De heren die voor de camera staan delen niet alleen hun analyses met u. Ze handelen er ook naar en beleggen dus ook echt zelf in de aandelen die ze noemen. 

Het webinar is onder leiding van oud-beurshandelaar en beleggingstrainer Peter Siks. Hij zal de analisten stevig aan de tand voelen. Maar ook u kunt dit doen door rechtstreeks vragen te stellen. Bovendien wordt u ingeschakeld als 'jury' door iedere beleggingstip te beoordelen en uw mening kenbaar te maken. 

We zien u graag maandagavond om 20:00u online om de „Vijf gouden tips om de markt te verslaan" te bespreken en uw kans op rendement te verhogen.

maandag

18

april 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.