Terug Hulp nodig

Visie en tips 2016: de tweede helft

Visie en tips 2016: de tweede helft

Wat moet je als belegger doen met de grote schokken in de markt als een Brexit of een presidentverkiezing in Amerika met een kandidaat als Trump?

De eerste helft van 2016 zit er weer op. Koen Bender, Jim Tehupuring en Nico Bakker keken in december vorig jaar vooruit naar 2016. Op 12 juli staan zij weer klaar voor u voor de halfjaarlijkse update in het BNP Paribas Markets webinar ‘Visie en Tips 2016: de tweede helft’. Wat is er terecht gekomen van de verwachtingen die zij uitspraken? En net zo belangrijk: wat zal wat hen betreft de meeste aandacht van beleggers vragen voor het restant van 2016?

Bender, Tehupuring en Bakker beantwoorden deze vragen vanuit hun visie op de wereldeconomie, de rente, goud, olie indices en aandelen.  Zij delen hun kanshebbers met u en laten zien hoe u daar met aandelen, obligaties, ETF’s of andere beursgenoteerde beleggingsproducten op kunt inspelen. Mis deze kans niet en meld u nu gratis aan. We zien u graag op dinsdag 12 juli 2016 om 20:00 uur. Dit webinar wordt uitgezonden in de Online Seminar omgeving van DFT en wordt mogelijk gemaakt door BNP Paribas Markets.

dinsdag

12

juli 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.