Terug Hulp nodig

De herfst in met zes beurstopppers

De herfst in met zes beurstopppers

Komt de stier los op het Damrak in de laatste vier maanden van het jaar of zullen de haviken bij de Amerikaanse centrale bank nog roet in het eten gooien? En welke aandelen gaan de show stelen of komen juist in zwaar weer terecht?

Tijdens het gratis DFT Online Seminar op donderdagavond 15 september om 20.00 uur krijgt u antwoord op al uw vragen van de beleggingsexperts Nico Bakker (BNP), Albert Jellema (ProBeleggen) en Jim Tehupuring (ProBeleggen) onder begeleiding van Peter Siks (BinckBank).

Zij zullen onder meer hun licht laten schijnen in hoeverre de beurs te hoog staat of dat er juist kansen zijn? Speciaal voor u doen zij 6 topbeleggingen uit de doeken die u moet hebben.

De experts delen hun beste beleggingstips met u. Ten eerste op fundamentele basis, waarna Nico het technisch beeld schetst. Uniek is echter dat u per tip zelf het eindoordeel velt.De tips ontvangt u overigens niet van de minsten. Zo maakte Jellema in de afgelopen 2 jaar een rendement van ruim 30%. Tehupuring kijkt ook terug op goede resultaten met een plus van 11% enkel  al in 2016.

Wat weet ik na het volgen van dit webinar:
- 6 concrete beleggingstips voor de laatste maanden van 2016
- Uiteraard kunt u tijdens het webinar ook vragen stellen aan de beleggingsexperts

We zien u graag donderdagavond 15 september om 20.00 om de zes topaandelen te bespreken.

donderdag

15

september 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.