Terug Hulp nodig

Beleggen is niet eng, ook nu niet!

Leer beleggen in een uur.
Beleggen is niet eng, ook nu niet!

Ziet u de spaarrente met lede ogen dalen? En bent u op zoek naar alternatieven om meer rendement te behalen, maar vraagt u zich tegelijkertijd af of beleggen niet te risicovol is met het oog op de onrust over de Brexit en de dreigende Italiaanse bankencrisis?  Volg dan het gratis seminar op donderdag 13 oktober met de beursexperts Peter Siks (Binck) en Martijn Rozemuller (Think ETF`s) die u handvaten geven om de twijfels over beleggen weg te nemen. 

Sparen heeft als voordeel dat het relatief risicovrij is, maar op dit moment levert het nauwelijks rendement op. Bij beleggen heeft u kans op meer rendement, maar veel mensen hebben bij beleggen toch negatieve associaties omdat ze moeilijk de risico’s kunnen inschatten en omdat ze actief beleggen verwarren met pensioenbeleggen. Tijdens het seminar zullen Siks en Rozemuller onder meer uitleg geven waarom u eigenlijk zou gaan beleggen, maar ook of beleggen wel bij u past. 
Daarnaast komt aan bod hoe u fouten zo goed mogelijk kunt voorkomen door bewust om te gaan met de risico’s van beleggen.  Verder laten de experts aan de hand van voorbeelden zien hoe u snel en eenvoudig kunt beginnen met beleggen.

Wat weet ik na het volgen van dit webinar:
- Waarom zou u beleggen?
- Past beleggen bij u?
- Fouten kunt u voorkomen, als u er maar van bewust bent.
- Hoe begint u snel en eenvoudig met beleggen?
- Kan het nog eenvoudiger?

Het webinar is kosteloos. U kunt LIVE vragen stellen aan de experts. We zien u graag op het webinar van 13 oktober dat zal duren van 20.00 tot 21.00 uur. 

donderdag

13

oktober 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.